Training community management

875 keer bekeken
Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing. Zo werk jij aan je ontwikkeling en groei je verder. Hieronder vind je ons aanbod in trainingen. 
Meer informatie? Bel of mail.
  030 711 57 77 
  helpdesk@mett.nl
 

 

 

 

 

Hoe bouw je een online community? En hoe zorg je voor goed community management? Volg de training community management van Peter Staal en Kirsten Wagenaar van Bind Community Management (ook trainers bij Frankwatching).

Je leert hoe je deelnemers kunt activeren, verbinden en modereren. Je krijgt kennis hoe je jouw community succesvol kunt maken, gekoppeld aan jouw doelstellingen. Je leert om je organisatie te betrekken, bijvoorbeeld door met ambassadeurs te werken. En je leert om te gaan met negatieve geluiden. Laat ook je community aansluiten bij je bestaande sociale mediakanalen en andere werkprocessen. Een gevuld programma dat genoeg inspiratie biedt om meteen aan de slag te gaan! Deze training organiseren wij in samenwerking met Bind Community Management.

Resultaat na deze training is dat je weet hoe je een community start en hoe je deze succesvol kan maken. Je weet jouw community te laten aansluiten bij de wensen van jouw doelgroep.

Voor wie: de training community management is voor iedereen die werkt met online communities of het idee heeft om er een te gaan starten.

Tijd 1 dag
Aantal maximaal 10 deelnemers
Prijs 1750 euro
Locatie Mett, Hooghiemstraplein, Utrecht


Direct inschrijven

Vragen over deze training? Neem contact met ons op.

 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Het meest flexible platform voor online samenwerken

Cookie-instellingen