Vervolgtraining

341 keer bekeken
Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing. Zo werk jij aan je ontwikkeling en groei je verder. Hieronder vind je ons aanbod in trainingen. 
Meer informatie? Bel of mail.
  030 711 57 77 
  helpdesk@mett.nl
 

 

 

 

 

Is het al even geleden dat je de basistraining hebt gevolgd en wil je je kennis ophalen? Kun je je weg vinden, maar wil je meer uit Mett halen? Of gaat je project een nieuwe fase is? Dan is de vervolgtraining een uitkomst.

Tijdens de vervolgtraining lopen we in een dagdeel door het beheersysteem van Mett heen én geven jouw platform een impuls waar nodig. Jouw vragen zijn leidend, we leggen precies uit wat jij wilt weten en we denken mee over de optimale inrichting van jouw website.

Resultaat na de training is dat je Mett weer volop kunt in zetten voor jouw doelen en wensen. Je bent op de hoogte van de laatste wijzigingen in Mett en kunt daar mee werken. De training is een impuls voor een nog succesvollere online omgeving.

Voor wie: de vervolgtraining is voor iedere beheerder die meer uit zijn/haar platform wil halen en zin heeft om hier een impuls aan te geven.

Tijd 1 dagdeel
Aantal maximaal 8 deelnemers
Prijs 550 euro per training
Locatie incompany


Direct inschrijven

Vragen over deze training? Neem contact met ons op.

 

Images

Register

Twitter

Het meest flexible platform voor online samenwerken