Training Mett-expert

638 keer bekeken
Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing. Zo werk jij aan je ontwikkeling en groei je verder. Hieronder vind je ons aanbod in trainingen. 
Meer informatie? Bel of mail.
  030 711 57 77 
  helpdesk@mett.nl
 

 

 

 

 

Je kennis van Mett verder uitbreiden? Dat kan met de Mett-expert training. In deze training ga je zelf aan de slag met opdrachten die door een van onze adviseurs voor jou zijn samengesteld.

Je krijgt uitdagende opdrachten waardoor je Mett nóg beter leert kennen. Na deze meerdaagse training kun je jezelf een Mett-expert noemen omdat je naast de basistoepassingen van Mett, ook andere, moeilijkere toepassingen weet te gebruiken en vragen van andere gebruikers weet te beantwoorden.

De training bestaat uit 2 dagdelen en een casus die je thuis maakt. Eerst krijg je een verdiepingslag in Mett en daarna ga je oefenen met verschillende opdrachten. De laatste stap is een casus waarbij je een Mett-platform vanaf het begin gaat inrichten. Deze wordt beoordeeld door een van onze adviseurs bij Mett en als je de casus succesvol hebt afgerond, ga jij met het Mett-expert certificaat naar huis.

Resultaat na deze training is dat je weet hoe je Mett inricht op de meest uiteenlopende manieren. Je vertaalt moeiteloos verzoeken uit de praktijk naar efficiënte samenwerkvormen binnen Mett. Je kunt goed anticiperen op niet voor de hand liggende vragen over het Mett-platform. We zouden je zo een dagje bij de Helpdesk kunnen inzetten omdat je diepgravende kennis hebt van de mogelijkheden in Mett. Ook kun je je eigen collega’s goed op weg helpen met hun vragen.

Voor wie: de Mett-expert training is voor beheerders die al een basistraining hebben gevolgd en hun kennis en kunde willen uitbreiden.

Tijd 2 dagdelen, persoonlijke begeleiding van een adviseur, examenopdracht
Doorlooptijd   4 weken
Prijs 1760 euro per persoon
Locatie 1 dag bij Mett, examenopdracht bij Mett


Direct inschrijven

Vragen over deze training? Neem contact met ons op

 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Het meest flexible platform voor online samenwerken

Cookie-instellingen