Training Mett-beheerder

2568 keer bekeken
Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing. Zo werk jij aan je ontwikkeling en groei je verder. Hieronder vind je ons aanbod in trainingen. 
Meer informatie? Bel of mail.
  030 711 57 77 
  helpdesk@mett.nl
 

 

 

 

 

Als nieuwe beheerder in Mett is het onmisbaar om een basistraining voor beheerders te volgen. In de training leren we je de belangrijke basisonderdelen van Mett.

Zoals het werken met rollen en rechten en de structuur en navigatie van je platform bepalen en uitbouwen. Een van onze adviseurs laat je de mogelijkheden van ons platform in een dagdeel zien. Resultaat na een dagdeel is dat je de mogelijkheden van Mett kent en daarna zelf aan de slag kunt op het platform. Je weet hoe je pagina’s aanmaakt, structuur bepaalt, gebruikers toevoegt, rollen toekent en hoe je in het beheermenu aan de slag kan.

Voor wie: de basistraining is bedoeld voor (nieuwe) beheerders van een platform. Vaak heeft hieraan voorafgaand een platformsessie plaatsgevonden waarin de doelen van het platform zijn bepaald. Je kunt je met een groep nieuwe deelnemers aanmelden.

Tijd 1 dagdeel
Aantal maximaal 8 deelnemers
Prijs 550 euro per training
Locatie incompany


Direct inschrijven


Vragen over deze training? Neem contact met ons op

 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Het meest flexible platform voor online samenwerken

Cookie-instellingen