Hoe kunnen wij je helpen?

Intervisiesessie Participatie (voor beheerders van een Mett participatieplatform)

Natalie Rohlof 24-09-2019 118 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-11-2019 om 09:00

Einde

19-11-2019 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NEEL, Heuveloord 140, Utrecht.

Kom met andere Mett beheerders van een participatieplatform in contact! Deel jouw ervaring, krijg inspiratie van anderen op dinsdag 19 november in Utrecht. Wij van Mett nodigen je van harte uit!

Hoe organiseer je een succesvol participatietraject? Met wie krijg je te maken? Wat doen online en offline met elkaar? Allemaal vragen die jij jezelf misschien wel eens hebt gesteld. Maar niet alleen jij, andere Mett beheerders van participatieplatforms hebben ook dat soort vragen. Daarom organiseren wij van Mett op dinsdag 19 november een inhoudelijke ontmoeting met andere Mett beheerders. Jullie overeenkomst: je werkt met Mett aan vernieuwende participatie.

Wat kun je verwachten?

Het liefst gaan we de diepte in. Dat kan alleen met gelijkgestemden, daarom is deze intervisiebijeenkomst alleen voor genodigden. We vragen alle deelnemers om een vraag en een tip voor te bereiden, die je graag zou willen inbrengen. Wij van Mett nemen ook deel!

In drie rondes bespreken we telkens een thema. Welke thema’s dat zijn, bepalen we gezamenlijk (dat is ook participatie). Wij van Mett doen graag ook mee, maar het draait om jullie.

We sluiten af met een gezamenlijke lunch. In de middag organiseren we een (eveneens gratis) kennissessie over participatie, met als sprekers o.a. Ferenc van Damme. De kennissessie is op dezelfde locatie en duurt van 13:00-16:30 uur. Perfect te combineren dus!

Waar en wanneer?

Dinsdag 19 november van 9:00 – 13:00 uur. Locatie: NE:EL, onderdeel van restaurant LE:EN.  Heuveloord 140, Utrecht. NE:EL is gelegen vlakbij NS station Vaartsche Rijn.

Doe je mee?

Ben je beheerder van een Mett participatieplatform? 

Meld je aan!

Neem gerust een collega mee die we nog niet kennen. Zo lang hij/zij maar wil meedenken en meedoen ;-)

Tot de 19e!

Jasper, Rosa en Natalie

0  reacties

Het meest flexible platform voor online samenwerken

Cookie-instellingen