Hoe kunnen wij je helpen?

Voor iedereen die werkt in Mett

In de Mett Academy kun je vragen stellen, trainingen volgen, informatie delen, de handleiding raadplegen en meer lezen over releases en ontwikkelingen bij Mett. Ben je beheerder van een Mett platform? Maak dan snel een profiel.

Financiële tip voor de decembermaand!

Een financiële tip voor de decembermaand: nog op zoek naar een goede investering aan het eind van het jaar? Denk eens aan een nieuw uren-abonnement, een SSL-certificaat of een training! Zo zijn er beheerders die volgend jaar extra opleiding willen om het Mett platform te verbeteren of activeren.

We helpen graag verder!

Hoe zet je een participatiepagina in?

Met een participatiepagina kan je veel kanten op. Daarom is het tijd om hier wat meer uitleg over te geven, want wat is er allemaal mogelijk met een e-participatiepagina? In een overzicht lichten we een aantal handige functionaliteiten toe, zoals het maken van fotoalbums en het inzetten van de stemmogelijkheid.

Ga aan de slag met onze tips!

Stel je vraag

Maak gebruik van de helpdesk, als je de basistraining hebt gevolgd:

030 711 57 77
  helpdesk@mett.nl
  Stel een vraag in het forum

We hebben geen wachtmenu met muziek. Je krijgt direct een adviseur aan de lijn.

Trainingen

Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing.

Naar de trainingen

Handleiding

In de handleiding behandelen we de basis van Mett, zodat je snel verder kunt als je het even niet meer weet.

NAAR DE HANDLEIDING

Release notes

Elke week krijgt Mett een update met nieuwe functionaliteiten en/of bugfixes. Wil je via de e-mail op de hoogte blijven?

BEKIJK DE RELEASE NOTES

Updates handleiding

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Updates handleiding","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-star","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":true,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"131728"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Het meest flexible platform voor online samenwerken