Mett Support: voor iedereen die werkt in Mett

Handleiding

In de handleiding behandelen we de basis van Mett, zodat je snel verder kunt als je het even niet meer weet.

NAAR DE HANDLEIDING

Release notes

Elke week krijgt Mett een update met nieuwe functionaliteiten en/of bugfixes. Wil je via de e-mail op de hoogte blijven?

AANMELDEN E-MAILNOTIFICATIE

Contact

Maak gebruik van de helpdesk, als je de basistraining hebt gevolgd:

030 711 5777
  helpdesk@mett.nl

Een dringende vraag? Bel dan gelijk even. We hebben geen wachtmenu met muziek. Je krijgt direct een adviseur aan de lijn.

Updates handleiding

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Updates handleiding","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-star","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"131728"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Laatste releases

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste releases","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-info-circled","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"116685"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Nieuwe beheerder?

Wisseling in het team vanwege versterking of vervanging? Vraag dan onze helpdesk om een gebruiker beheerrechten te geven op jouw Mett platform. Lees hier hoe je dit kunt doen.

Het meest flexible platform voor online samenwerken