Waar kunnen we je mee helpen?

Voor iedereen die werkt in Mett

In de Mett Academy kun je vragen stellen, trainingen volgen, informatie delen, de handleiding raadplegen en meer lezen over releases en ontwikkelingen bij Mett. Ben je beheerder van een Mett platform? Maak dan snel een profiel.

Stel je vraag

Maak gebruik van de helpdesk, als je de basistraining hebt gevolgd:

030 711 57 77
  helpdesk@mett.nl
  Stel een vraag in het forum

We hebben geen wachtmenu met muziek. Je krijgt direct een adviseur aan de lijn.

Trainingen

Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing.

Naar de trainingen

Handleiding

In de handleiding behandelen we de basis van Mett, zodat je snel verder kunt als je het even niet meer weet.

NAAR DE HANDLEIDING

Release notes

Elke week krijgt Mett een update met nieuwe functionaliteiten en/of bugfixes. Wil je via de e-mail op de hoogte blijven?

BEKIJK DE RELEASE NOTES

Updates handleiding

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Updates handleiding","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-star","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":true,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"131728"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Het meest flexible platform voor online samenwerken