Registreren op het Mett Helpcenter

Leuk dat je een profiel wil aanmaken op het Mett Helpcenter. Omdat wij vanwege de privacywet geen e-mailadressen, wachtwoorden en voor- en achternamen kunnen kopiëren, vragen wij je om hier opnieuw een account aan te maken en hiermee in te loggen.

Dit is dus een ander account dan het account dat je gebruikt voor het inloggen op jouw eigen omgeving/website/platform. Met een vers wachtwoord!

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via:

030 711 57 77
  helpdesk@mett.nl

Heb je al een account? Log dan in door bovenin op inloggen te klikken.

Velden met een * zijn verplicht.

Gebruikersvoorwaarden *

Voor dit platform gelden Gebruikersvoorwaarden. Voor deelname dien je hiermee akkoord te gaan.

Gebruikersvoorwaarden zijn nog niet geaccepteerd
Gebruikersvoorwaarden

Privacyverklaring *

Voor dit platform verwerken wij je persoonsgegevens, zoals je kunt lezen in onze Privacyverklaring. Voor deelname moet je aangeven dat de privacyverklaring hebt gelezen.

Je hebt nog niet aangegeven dat je de privacyverklaring hebt gelezen, dit is verplicht

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Kunnen wij je verder helpen?

Onze collega's op de helpdesk zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Cookie-instellingen