✅ Het was tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in jouw Mett-platform

01-05-2024 0 reacties

Het was tijdelijk niet mogelijk om in te loggen in jouw Mett-platform. Er kwam een 500 melding in beeld bij een inlogpoging. Was je al ingelogd? Dan kreeg je deze melding niet.

Inmiddels de oplossing gevonden. Op alle platformen kan weer ingelogd worden. Werkt het nog niet? Het sluiten en openen van de browser is de oplossing.

0  reacties

Kunnen wij je verder helpen?

Onze collega's op de helpdesk zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Cookie-instellingen